.

Billeder fra dagplejens aktiviteter

Yoga, privat pasningsordning, pasning af børn, baby, babyyoga, glade børn, daginstitution,

Yoga for børn

Hver dag i vinterhalvåret laver vi yoga med børnene og de er rigtig dygtige til det. December 2018

Yoga i dagplejen

Yogakids

Børnene lærer deres egen krop at kende og styrker deres motorik i yoga øvelserne, og så synes de det er sjovt.

Afslapning efter yoga er hyggeligt og rart

Afslapning efter yoga er hyggeligt og rart

Når man har brugt sin krop og være aktiv, så er det dejligt at kunne slappe af bagefter.

Når børnene selv kan vælge hvad de vil lave, så er der masser af legetøj og vi hjælper også med at sætte aktiviteter i gang.

Hygge med den nye bondegård

Når børnene selv kan vælge hvad de vil lave, så er der masser af legetøj og vi hjælper også med at sætte aktiviteter i gang.

Mandag: Vi leger i haven og har tilsyn fra Allerød kommune. Tirsdag: To piger leger Byggemand Bob og kok. I dag har vi været til baby café i Kingos Minde. Børnene lavede fastelavnspynt til ris og tønde. Onsdag: Om morgenen sang vi og lavede gymnastik. Efter morgenmaden var der leg og sæbebobler i haven. Vi fik også fyldt kaninhuller med jord og leget med sandkasse med mere. Helle kom på besøg kl. 10 og blev til frokost og putning. Mormor var også på besøg.

Mandag: Oliver var her første gang alene i dag. Vi fejrede Nikita og Monas fødselsdag. Vi var i haven og lege. William og Kaja tegner. Tirsdag: Oliver var her alene igen i dag. Alt er gået super godt og han smiler, spiser og sover uden problemer. William og Kaja var i haven og hyggede også inde. Torsdag: Vi danser, spiser pølser og spejlæg, spiller musik og leger, tegner mm. I haven er der gynget, vippet, spillet bold, fodret kaniner med mere. Vejret var dejligt og børnene glade.

Fredag: Efter morgenmaden spillede vi musik, dansede og hoppede på madrasserne. I formiddags var vi i haven og køre ræs, lege med legekøkken og fodre kaniner. Så kom vi ind og fik grovboller med pålæg og grøntsager til frokost. Herefter kom børnene ud og sove.

Onsdag: I dag var Oliver på indkøringsbesøg med sin mor. Børnene hyggede i haven - i sandkassen, på gyngen og fodrede kaniner. Inde igen var der lasagne til frokost. Især William og Oliver fandt sympati for hinanden i dag og hyggede sig gevaldigt på gyngen og i spisestuen med kram og grin. Godt med nye bedste venner.

Mandag: Vi laver kyllinger, kravler i tuneller og leger i sneen. Til frokost får vi grillet selleri, humus, bønnesalat og brød.