Dagbog over hvad vi har lavet

Fredag den 31. januar 2020: Indkøringen af August går rigtig godt. På mandag går det løs, hvor mor har første arbejdsdag. Vi tror August på 11 mdr. nok skal klare det rigtig godt. Vi tager februar stille og roligt, hvor vi hele tiden ser an, hvor meget August kan klare. Mandag den 25. januar holder vi Fastelavnsfest med udklædning og hjemmelavede fastelavnsboller, så vi skal i den kommende måned lave fin pynt til vores tønde og spisestuen. Torsdag den 27. februar er vi inviteret til fødselsdag hos Sander og fredag den 28. januar holder vi aflslutningsfest for Sander og Cecilia, som skal i børnehave. Der vil være forældre cafe samme dag, så man kan komme og sige pænt farvel.

Torsdag den 9. januar 2020: Vi har stadig en ledig plads fra den 1. marts 2020. Vi har indkøring med Saga, som nu har været her alene i to dage. Hun klarer det rigtig flot, men har også storebror her. Vi har fået et meget stort kaninbur/løbegård hjem, som vi glæder os til at se kaninerne boltre sig i. 

Fredag den 3. januar 2020: Velkommen i det nye år. Vi håber I har haft en skøn ferie. Helle åbner i dag og Nikita på mandag den 6. januar 2020. Vi starter stille og roligt op den kommende uge og har et par besøg af nye forældre, som er placeret morgen eller eftermiddag. Vi ser frem til et godt  2020 med fortsat godt forældresamarbejde og skønne børn. Der er lagt fuld ferieplan for Helle ind under åbningstid og ferie. Nikita har sit eget system med sine forældre og børn.

Onsdag den 20. november 2019:

Stofbleer
 
Der er mange gode grunde til at vælge stofbleer til dit barn.
Skåner miljøet for 2 tons affald pr. barn i barnets hele bleperiode.
Gør dit barn blefri tidligere
Forebygger rød numse
Koster ikke mere end almindelige bleer
Mange flere gode grunde findes på www.happydiaper.dk
 
Vi er ved at skifte vores stofbleer ud. Det betyder at vi får nye stofbleer til alle børnene. Vi har valgt at skifte fra Imse Vimse all in one, som vi har haft cirka 4 år, til bleer, som er en all in two ble, hvor selve yderbleen bruges flere gange, og man derfor kun skifter indlægget. Kommer der afføring på selve bleen, så vasker man den. Alle bleerne desinficeres og vaskes derefter ved 60 grader.
 
Hvert barn får en stofble på hjem hver dag. Alle børnene får udleveret en lugt og vandtæt pose, som bleen hjemme puttes i, og derefter tager man den med igen næste dag. Som forældre kan man vælge at være med i ordningen hjemme. Har man lyst til dette, så kontakter man os og vi tilmelder flere bleer, som gives barnet med hjem. Ønsker man som forældre at være med i ordningen gennem os, hvor vi vasker bleerne for jer, så kontakt os for en aftale.
 
Da vi brugte almindelige bleer, så var vores blebudget cirka 700 kr. månedligt. Med Denne ordning koster det lidt mere, men vi synes det er en god investering i børnenes fremtid.
 
Mandag den 11. november 2019: I dag var en stille dag med kun 6 børn, da 3 holdt fridag. Vi havde en dejlig dag med blandt andet sang på gyngen, madlavning i legehuset og bagning i sandkassen. På onsdag har vi besøg af nye forældrepar om eftermiddagen og på torsdag tager vi endnu en omgang motorik i Ølstykke. Vi havde en skøn Halloween fest for børnene den 30. oktober og ví har holdt nogle fine fødselsdage for for Herbert Wilhelm og Karla.

Mandag den 28. oktober 2019: Helle tager hver uge til motorik med 5 børn i Ølstykke på ladcyklen. Børnene er rigtig glade for det og får lært en masse. Hjemme er vi stadig meget i haven og nyder efterårets farver. Vi spiser stadig vores frokost udenfor. Det går godt med indkøringen af Villa, som lige i dag har været her for fjerde gang alene. Herbert er faldet rigtig godt til. August starter den 12. december og vi glæder os til at lære ham og familien at kende.

Mandag den 19. august 2019: Det går rigtig godt med indkøringen af Albert og Herbert Wilhelm. Herbert Wilhelm som her for første gang i dag i barnevogn i 1,5 time. 

Vi glæder os til Karla har første dag på onsdag :)

Legepladsdag er udskudt til den 7. september pga. dårligt vejr. Se begivendhed på Helles Økologiske Private Pasningsordning.

Fredag den 9. augsut 2019: I dag holder vi afslutning for Sigga. Herbert Wilhelm og Albert er i fuld gang med deres indkøring og det går rigtig godt. Hjertelig velkommen til Herbert Wilhelm, Albert og begge børns familier. 

Nikita kom tilbage fra ferie i mandags, Vi har holdt sommerferie forskudt af hinanden i år, så forældrene evt. kunne bytte ferie. Ingen har benyttet sig af dette.

Fredag den 7. juni 2019: Det går godt med dagligdagen her. Sif var på besøg i dag sammen med sin mor og hun var rigtig glad for at se alle børnene, Nikta og Helle igen. Vi fik for nylig en ledig plads den 1. august og kontaktede vores venteliste. Det ser ud til at vi får et nyt barn skrevet op snart. Der er stadig 1 ledig plads til et heldigt barn den 1. december 2019. Man går ind på vores venteliste her på siden og ser hvad man skal gøre, hvis man er interesseret i pladsen. Pladsen er ledig hos Nikita.
Børn der holder op: Elias starter i børnehaven og har sidste dag fredag den 21. juni, som fejres med en lille farvel fest kl. 15.00 – 16.00 for alle forældre og børn. Sigga forventes at starte i vuggestue den 1. august og have sidste dag den 12. juli 2019, hvor vi fejrer hendes 1 års fødselsdag kl. 15.00 - 16.00 for alle forældre og børn.
Nye børn: Karla starter hos Helle den 1. juli 2019. Hvem der starter hos Nikita efter Sigga afsløres efter opskrivningsmøde.

Onsdag den 15. maj 2019: Der er fuld gang i indkøringen af Luna. Luna kan rigtig godt lide at være i pasningsordningen, dog helst mens mor er med indtil videre. Sigga startede den 15. februar og Alva den 1. marts 2019, så der er gang i den med tre små skønne piger her. Vores pilehytte er sprunget ud og vejret bliver varmere. Det betyder at vi går ud i sko, termotøj og solhatte. Sandkassen har allerede fået solsejl på, den store parasol er taget i brug og vi spiser de fleste måltider udenfor. Vi glæder os rigtig meget til at finde ud af, hvornår vi skal holde legepladsdag. 

Ferien holdes forskudt i år, så Helle har ferie først og Nikita bagefter. Se ferie under åbningstid og ferie. Ferien blev meldt ud allerede sidste år. 

Onsdag den 30. januar 2019: I dag havde vi opskrivningsmøde med August forældre. Velkommen i pasningsordningen til August og hans familie. I morgen siger vi held og lykke i børnehaven til Theo og Adam. Vi glæder os til at fejre to store børnehaveparate drenges videre færd ud i den store verden. Vi holder afskedsfest i morgen kl. 15.00.  Den 1. og 15. februar siger vi hjerteligt velkommen til Jasmin og derefter Sigga. Vi glæder os til at lære børn og forældre at kende. Der er heller ikke længe til, at vi skal byde lille Alva hjerteligt velkommen den 1. marts.

Tirsdag den 15. januar 2019: I dag har vi haft besøg af Dortes private pasningsordning fra Ølstykke. Det var rigtig hyggeligt med besøg af Dorte og lille Malou. Dorte har ledige pladser i Ølstykke og vi kan varmt anbefale hende.

Mandag den 7. januar 2019: I dag har vi haft musikdag. Det betyder vi hele dagen har beskæftiget os med musik i alt hvad vi har lavet. Vi har danset, sunget danske sange, lavet gymnastik og instrueret dans. Desuden har vi hørt afrikansk børnemusik og lavet fagtesange. Vi havde meget trætte børn efter weekenden, og en af børnene måtte have sig en ekstra lur om morgenen. Til eftermiddagsmad fik vi sunde Belgiske vafler lavet med grahamsmel og uden sukker. I morgen besøger vi Hauge Møllegård. 

Onsdag den 5. december 2018: i dag har vi lavet smukke juledekorationer i nissekrus. Alle børnene har fået et med hjem hver og kruset kan bruges bagefter. Sanders forældre havde samlet fint mos, sten, gran og svampe i skoven til os, som vi brugte. I sidste uge har vi malet julegaver og pynt, samt lavet trylledejsophæng.

Besøg af nye forældre: Forældre og deres børn, som starter i perioden inden den 31. maj 2019. Tilbydes at komme og spise formiddagsmad sammen med os tirsdag den 13. november, onsdag den 12. december, torsdag den 10. januar, tirsdag den 5. februar, torsdag den 21. februar, tirsdag den 26. marts, onsdag den 3. april, torsdag den 11. april og onsdag den 25. april 2019. Alle dage kl. 9.30 - 10.30.

Juleferie den 24. december 2018 - 2. januar 2019. 2 Feriefridage (den ene hører til 2019). 3 Feriedage. Helligdage.

Fredag den 18. januar 2019. Feriefridag.

Fredag den 25. januar 2019 og mandag den 28. januar 2019. 2 Feriefridage.

Vinterferie uge 7 2019. Feriedage

Påskeferie den 15. - 22. april 2019. 2 Feriedage og helligdage.

Helle holder åbent den 15. april 2019.

Ferieåret 2018/19:

Torsdag den 10. maj 2018. Kristi Himmelfartsdag. Helligdag

Fredag den 11. maj 2018. Feriefridag.

Mandag den 21. maj 2018. 2. Pinsedag. Helligdag.

Mandag den 4. juni 2018. Nikita feriefridag.

Tirsdag den 5. juni 2018. Grundlovsdag. Helligdag.

Fredag den 22. juni 2018. Helle feriefridag.

Sommerferie uge 29., 30. og 31. 2018. Ferie.

Efterårsferie uge 42. 2018

Fredag den 16. november 2018. Helle 1 feriefridag

Fredag den 14. december 2018. Helle 1 feriefridag.

Tirsdag den 27. november 2018: Vi er så småt begyndt på juleriet og har haft maledag i dag. I går lavede vi flotte trylledejsophæng, som nu hænger på vores troldegren i spisestuen. Det er rigtig mange hemmeligheder i den kommende tid, og hvad vi producerer får I først det fulde omfang af lige inden jul, hvor hvert barn får en godtepose med hjem med deres egen produktion. Ved Juleafslutningen den 20. december kl. 15.00 - 16.00 får alle børn deres julegave, og der er lavet helt speciel hygge for far og mor. Vi håber derfor at se jer alle den 20. december kl. 15.00. Ved julebagedagen den 19. december har vi stadig plads til et par forældre. 
Vi savner lidt gran til vores juledekorationer, hvis en af jer skulle have sådan noget i baghaven, så tager vi rigtig gerne imod det.
Vi har fået en hel kasse med økologiske babyprodukter og vil afprøve dette i den kommende tid, hvor der vil være anmeldelser af produkterne på Facebook siden Helles Økologiske Private Pasningsordning. 
Vi har været kort ude og lege i haven i dag. Det var minus 6 grader og græsset var helt stivfrossent. heldigvis er vores sandkasse overdækket, så vi kunne stadig lege i sandkassen. Der blev også gynget, kørt ræs, leget i legehuset og lavet mad.

Tirsdag den 13 november 2018: I dag havde vi rigtig fint besøg af 3 kommende dagplejebørn og deres forældre. Vi fik formiddagskaffe/mad sammen og legede med børnene. Tak fordi I kom.

Mandag den 8. oktober 2018: I dag cyklede vi på legepladsen. Her spiste vi pandekager, legede på sandkassen og kørte hjem igen. Vi planlægger Halloween, Julebagekagedag og besøg af næste års nye forældre.

Halloween: Onsdag den 31. oktober 2018, hvor børnene kommer udklædte og vi laver uhyggelige ting, Mødetid senest kl. 8.30.

Julebagedag: Onsdag den 19. december 2018 kl. 8.30 - 10.30. Vi har plads til et par forældre, hvis nogen ønsker at deltage. Mødetid senest kl. 8.20 uden forældredeltagelse.

Juleafslutning: Torsdag den 20. december 2018 kl. 15.00 - 16.00.

Søndag den 2. september 2018: I morgen har My første dag og vi glæder os meget til at tage imod hende, samt lære hende og hendes familie at kende. My starter hos Nikita.
I fredags havde vi afslutning med Marius, som skulle starte i børnehaven på Møllevangen. Vi kommer til at savne Marius og ønsker ham held og lykke som børnehavebarn.
I den kommende uge tager Helle med til Naturens dag i Hillerød på fredag. 
Den 13. september tager Helle til indianerdag i Hillerød hos Christina. Nikita bliver i huset og har indkøring med My.

Mandag den 25. juni: Nyhedsbrev udsendt.

Mandag den 4. juni 2018: På grund af ændringer i lovgivningen, så må vi ikke mere kalde os Helles Økologiske Dagpleje. Det nye navn er Helles Økologiske Private Pasningsordning. Vore hjemmeside ændrer domænenavn til http://www.hellesoekologiskeprivatpasningsordning.dk/

Tirsdag den 29. maj 2018: I dag var vi en tur ved Buresø på cykel. Adams mor kom og hjalp til. Pernilles naturdagpleje kom og hyggede med os. I fredags var vi til dagplejernes dag ved Ølstykke bibliotek, hvor hver dagplejer havde en aktivitet med og der var hyret ballonmand.

Torsdag den 26. april 2018: I dag har vi været i haven og haft hyggeligt besøg af Sif med mor. Sif starter den 1. maj og vi glæder os meget. Sif er 2 år gammel og passer fint ind i flokken.

Mandag den 9. april 2018: Sif på 2 år har første dag i dagplejen den 1. maj. Vi glæder os til at lære Sif og hendes familie at kende. Nyhedsbrev sendt ud dd.

Tirsdag den 3. april har Elina første dag i dagplejen. Vi glæder os til at lære hende og familien at kende.

Onsdag den 4. april 2018 kl. 10.00 - 15.00 er alle børn og forældre inviteret i zoo for at fejre Helles fødselsdag. Vi mødes foran indgangen til zoo lidt før kl. 10.00. Vi går sammen rundt og havner i børnezoo til frokost. Helle giver frokost og kage. Vi hygger os sammen indtil man selv synes man gerne vil hjem. Tilmeldingsfrist er mandag den 5. marts inden kl. 20. Arrangementet gennemføres, hvis forældrene til min. 7 ud af 9 børn kan deltage. Man betaler selv for indgangen. Børn under 3 år er gratis, børn 3-11 år 100 kr. 12 år+ 180 kr.

Torsdag den 22. februar 2018 kl. 16.15 - 17.45. Holder vi forældremøde for alle opskrevne forældre. Dagsorden er sendt på mail.

29.01.2018: Vejret bliver bedre og vi kan være længere og længere tid i have. Fredag var besluttede vi at spise frokost i haven. Vi snød lidt med en terassevarmer, så de ikke frøs fingrene, men det gik rigtig fint. I dag blæste og regnede det så meget, at vi ikke kunne gå ud med de helt små.

Næste forældrecafé er fredag den 19. januar.

11.01.2018: Vi er kommet godt ind i det nye år, og har fået to nye børn i dagplejen. Sander og Cecilia startede den 3. januar og de udforsker dagplejen. Begge børn er blevet godt modtaget af de andre børn og er med overalt. 

I den kommende uge skal vi have besøg af Lones dagpleje fra Slagslunde, og vi tager også en tur på Søris på vores ladcykler. 

Næste forældrecafé er torsdag den 21. december, hvor vi inviterer på gløg og æbleskiver, samt julegaver til børnene kl. 15.00 - 16.00.

11.12.2017: Det er koldere i vejret, så vi spiser kun inde nu. Morgenerne bruger vi på at spise, lege og lave kreative julegaveprojekter inde. Efter formiddagsmaden går vi ud og leger indtil frokost. Børnene elsker at være ude, men hader at have handsker på. Vi har dog fundet nogle rigtig gode nogle fra Didriksons og Molo, som der kan leges i. Det er rigtig støvletid nu og børnene får tykke hjelmhuer på ude. Sandkassen er frosset til, men heldigvis har vi et dejligt legehus og bløde varme kaniner. Inden lur elsker børnene at spille musik og få læst historie i musikværelset.

21.11.2017: Vi arbejder på vores farve- og figurhus, som skal hænge i spisestuen. Vi fokuserer meget på udvidelse af ordforrådet løbende, og lige nu er fokus former og farver. Børnene laver forskellige julegaver til deres familier, og det vil derfor være svært at fortælle hver dag hvad vi laver. Har I store syltetøjsglas, karton eller farvet papir I ikke bruger, så tag det gerne med til vores kreative projekter. Idéer modtages gerne. 
Indkøringen af Victor er stoppet, og han er her nu på fuld tid. Børnene er meget hjælpsomme og søde over for Victor, og det går rigtig godt. Victor er rigtig glad for alle i dagplejen og er begyndt at være nysgerrig på omgivelserne og børnene.

 

07.11.2017: I går lavede vi billedlotteri med børnene. Vi bruger ikke den almindelige fremgangsmåde, men leger med kortene. Vi starter med at tage et kort op, og så skal børnene fortælle hvad der er på. Den der prøver først får kortet. Børnene har stor empati, for dem der ikke har har så mange, så nogle gange giver de videre. Bagefter skal børnene finde faver på deres kort. Jeg siger en farve, og børnene kigger sammen efter farverne på kortene. Prøv det gerne hjemme. Rigtig god samtale øvelse.
I dag har vi været i haven og nusse kaniner, give dem mad, lege i legehuset, køre ræs med mere. Børnene er meget hjælpsomme og har taget godt imod den lille nye Victor. De går jævnligt forbi ham og give ham nus, hej og tjekker om han har det godt. Der er stor bekymring fra børnene, når Victor græder.

01.11.2017: Victor havde første dag i dagplejen i dag. Han var her med far og hygge og lege med de andre børn. Victor blev og spiste lidt sammen med os, og klarede det rigtig fint. Vi glæder os til at lege med Victor igen i morgen.

23.10.2017: I går havde vi opskrivningsmøde med Sander og hans forældre, i morgen har vi opskrivningsmøde med Cecilia og hendes forældre. Begge børn er skrevet op til opstart den 1. januar 2018 og vi glæder os til at lære jer at kende. Victor kommer på besøg med sin far og hygger. Victor starter den 1. november 2017 og det bliver så spændende. Vi har maleuge i denne uge og i morgen fejrer vi Emmas 2 års fødselsdag.

12.10.2017: Hele uge har vi haft "Hej skal vi lege". Det er altid dejligt med nye input til motoriske øvelser, og det har vi fået. Både børn og voksne har hygget sig med det og grinet over børnenes pudsige indslag.

I morgen får vi besøg af Victor der starter i dagplejen den 1. november. Cacilia og hendes forældre kommer også og ser dagplejen. Det glæder vi os meget til. 
I den kommende uge holder vi efterårsferie lukket. Vi ønsker alle en dejlig ferie.

 

03.10.2017: I dag havde vi hyggeligt besøg af ny Sander i dagplejen, som gerne vil have plads den 1. januar 2018. De kom mens dagplejen var ude at lege i haven, og børnene hilste på den lille ny.

01.10.2017: Vi har modtaget "HEJ SKAL VI LEGE" pakken, som er oplæg og Bobles ting til bevægelsesugen i uge 41. Vi glæder os til at lege med tingene. Vi har stadig stor glæde af de ting vi har fra de sidste 2 år og kan varmt anbefale pakken fra Ulykkesfonden.
Da det er ved at være mørkt og koldt udenfor, så går vi en tid i møde med flere indendørs kreative projekter. Derfor skal vi bede jer finde en bluse og bukser barnet må male i.
Torsdag den 5. oktober holder vi afskedsfest for Carla, som stoppede den 1. oktober. Vi håber I har lyst til at komme den 5. oktober kl. 15.00 - 16.00 og sige pærnt farvel til Carla.  
Fredag den 27. oktober kl. 15.00 - 16.00 holder vi fredagscafe med Halloween tema. Vi håber I har lyst til at komme og uhygge.

29.08.2017: I dag var Helle i skoven med 5 børn og Tias far Andre. Vi var afsted fra kl. 9 - 15 og børnene sov og spiste i skoven og oplevede en masse spændende.

25.08.2017: Fredag den 1. september fejrer vi Helles og dagplejens 5 års jubilæum, samt Marius 2 års fødselsdag. Der er hygge for tidligere, nuværende og kommende børn i dagplejen, samt andre med tilknytning til dagplejen kl. 15.00 - 16.00. Vi regner med at være i haven.

Vi håber på godt vejr i løbet af ugen, så vi kan komme en tur i skoven og på Søris.

16.08.2017: Vi er kommet godt igang efter ferien og børnetallet er igen normalt. Mange har holdt en længere ferie med far og mor, og det er jo skønt. Vejret har været meget svingende, men vi har klædt os på efter det. Fra den ene dag er vejret skiftet fra regntøjsvejr til "kun i ble". Heldigvis elsker alle vores børn at være ude uanset vejrudsigten. Med tøjpakken er vi godt klædt på til hvad der kommer.
I dag har vi været på vores ladcykler på Søris og vejret var fantastisk. Vi fik hygget i cafeen med friske æbler mm. og ude ved fårene fik børnene fodret med majsblade. Vi lånte to fine trækvogne, så vi kunne komme ud på marken med store som små uden besvær.

I sidste uge havde vi tilsyn med Katja og alt gik rigtig fint. Børnene trives godt allesammen og så kan det jo ikke være bedre.

08.06.2017: Velkommen til Adam, som endelig efter sygdom er på indkøring i dagplejen hos Nikita. Vi glæder os til at lære Adam og hans familie at kende.

01.05.2017: Velkommen i dagplejen til Elias og hans familie. Elias storesøster har gået i dagplejen og vi kender Elias lidt i forvejen.

27.04.2017: I dag har vi haft hyggeligt besøg af Adam og hans mor i haven. Vi spiste hjemmebagte boller og frugt i haven, snakkede med kaninerne og holdt musiktime i sandkassen. I går var vi ude og lufte den nye ladcykel for første gang. Turen gik til Søris.

13.04.2017. Lige nu er der Påskelukket. I den sidste uges tid inden Påksen, har vi lavet fine påskeklip og breve til mor og far. Vi har også været ude og nyde det gode vejr. Det er nu tid til solcreme, og vi smører børnene ind lige så snart solen er fremme. Vi har fået ny stor parasol i haven på 5 m. Ø. Parasollen har vi stor glæde af både i solen og let regnvejr, hvor den giver læ.

28.03.2017: I går fejrede vi Diannas 1 års fødselsdag i dagplejen. Der var fint fremmøde at forældre og alle hyggede sig med kaffe, te, kage og boller, som Pennie havde bagt.

23.03.2017: I dag havde vi besøg af Carinas dagpleje Alferne i Jægerspris. Vi havde en rigtig dejlig formiddag i haven i skønt vejr med cirka 10 grader. Vi spiste linsegryde og boller i haven.
Forældre cafeen er udsat til fredag den 31. marts kl. 15.00 - 16.00. På mandag den 27. marts kl. 15.00 - 16.00 fejrer vi Diannas 1 års fødselsdag i dagplejen. Tillykke til Dianna.

18.03.2017: I denne uge har vi været ramt at skoldkopper og feber. Heldigvis ser det ud til at kun 1 fik skoldkopper og resten kun fik en slem forkølelse med feber. Læs under fanen SYGDOM, hvordan vi forebygger spredning af sygdomme. Alle er stort set lidt snottede lige nu, så vi har dagligt vinduespudsning og rengøring af legetøj sammen med børnene. De store elsker at pudse vinduer og tørre legetøj af sammen med os. Desuden bruger vi rigtig meget tid i haven, hvor risiko for spredning er mindre. Løbende tørring af vask af hænder og ansigt hjælper også.

I den kommende uge har vi Legestue tirsdag den 21. marts kl. 9.30 - 12.00. Legestuen er åben for alle med børn under 3 år også selvom man ikke ellers har tilknytning til dagplejen. Som udgangspunkt er vi i haven, men tisser det ned, så går vi ind når vi er våde. Der er økologiske hjemmebagte boller, te/kaffe og økologisk frugt til børn og voksne. Vil man spise frokost sammen med os, så medbringer man selv. Forespørgsel om plads er nødvendig pr. telefon.

 

08.03.2017: I går havde vi besøg i Legestuen af Betinas dagpleje fra Birkerød. Det var rigtig hyggeligt. Vi spiste sammen og legede i have. I dag har Nikita været oppe og handle frokost med Emma og Theo, og jeg har været i haven med resten af børnene. Vi glæder os til vores cykel er repararet, så vi kan komme til Søris og ud i det blå. Det er stadig så koldt, at vi skal have flyverdragter på. +0,5 var det i skuret i dag ved formiddagsluren og børnene blev pakket godt ind i uld og termosoveposer.

21.02.2017: Alle børnene er kommet tilbage fra vinterferie og vi havde hyggedag hjemme i går. På mandag skal vi til fastelavnsfest - se opslag her på forsiden. På torsdag får vi besøg af en lille pige, som er på ventelisten. Vi glæder os til at hilse på hende og forældre.

01.02.2017: I dag har vi været ude at besøge Bamses hus i Nydningen ved Jørlunde. Bamse var desværre ikke hjemme, men Helle fandt en stor kurv med boller, som Luna havde bagt. Bollerne fik alle børnene der kom. Dagplejerne Majse og Pernille fra Buresø, Carina fra Jægerspris, Christina og Monique fra Hillerød, Nina fra Jyllinge og Lotte fra Gundsømagle var med og en masse skønne børn. Selvom vi ledte grundigt, så fandt vi ikke Bamse. Heldigvis hyggede vi os alligevel.

På fredag den 3. februar fejrer vi Caspians 2 års fødselsdag her kl. 9.30 - 11.30. Tillykke til Caspian. Vi glæder os meget til far, mor og Caspian kommer.

20.01.17: Vi er kommet godt i gang med det nye år, og er så småt begyndt på vores udflugter ud i naturen på ladcyklerne. I denne uge har vi onsdag været på skovlegepladsen i Lystrup skov og i dag har vi været på Søris gårdcafe og hygget os med børnene. I den kommende uge kan vi se frem til besøg af Lone og tur til biblioteket eller skoven afhængig af vejret. Fredag i den kommende uge kommer Katja på tilsyn fra Frederikssund kommune.

12.12.2016: Vi glæder os rigtig meget til vores juletræsfest på torsdag. Praktiske informationer kan læses i opslag her på forsiden og i begivenheden på Facebook.

03.12.2016: I den forgangne uge har vi sagt pænt farvel til Karl, som er startet i skovbørnehaven Nydningen. Det er dejligt at sende børnene videre til et godt sted, og vi besøger så vidt muligt Nydningen en gang månedligt. Vi kommer til at savne Karl.

Carla er startet i dagplejen hos Helle den 1. december. Carla har løbende været på besøg under barsel og færdes hjemmevant blandt de andre børn. Hun er meget nysgerrig og vil rigtig gerne i kontakt med de andre børn.

19.11.2016: I denne uge er Yasmin startet i dagplejen og hun og hendes forældre har fået en god velkomst af børnene, Nikita og mig. Både far og mor har været på besøg med Yasmin, som nysgerrigt følger med i hvad der sker og er rigtig glad for Nikita. Emma klarer sig også rigtig fint og leger sammen med de andre og trives. Karl skal snart i børnehaven og tager på besøg derude med mor. I den kommende uge besøger vi også skovbørnehaven, så Karl kan få en god start. Onsdag den 30. november holder vi farvelfest for Karl kl. 15.00 - 16.15, hvor forældre kan deltage. Torsdag den 1. december siger vi hjertelig velkommen til lille Carla og hendes forældre. Vi glæder os til at lære Carla og hendes familie at kende. Der sker rigtig meget i dagplejen med nye børn og børn der holder op. Alle børnene påvirkes af det og bruger krudt på de nye oplevelser. Vi bruger meget tid på gulvet og beder jer bære over med rodet, da børnene kommer i første række her. De mange udskiftninger nu med børn der skal starte i børnehaven og nye børn betyder til gengæld, at vi går et helt år i møde med ro på grupppen, hvor der kan bygges gode og solide relationer op i gruppen. Vi glæder os rigtig meget til også fremover, at have et tæt og konstruktivt samarebejde med både børn og forældre i den nye gruppe børn. 
Der er lavet ny beredskabsplan med vejledning og telefornnumre til alle børnenes kontaktpersoner. Planen hænger på magnettavlen i børneentreen. Kalenderen er kommet hen på døren, så kan man altid orientere sig imens mand venter på døren åbnes. Tag gerne et billede af kalenderen løbende, så I ved hvad jeres børn skal i løbet af ugen.
Ny ladcykel er bestilt til mig, og Nikita låner min gamle cykel. Vi glæder os til endnu flere ture ud i det grønne. Nikita og jeg har allerede været på tur til Søris, i skoven og til motorik i Ølstykke. Nikitas børn kommer ikke med til motorik før næste år, da holdet er fyldt op.

 

02.11.2016: Hjertelig velkommen til Emma med opstart den 3. november og Theo, som starter den 1. januar 2017. I morgen har Emma første dag og Nikita og jeg glæder os rigtig meget. Nikita har nu kun 1 plads tilbage. 

29.10.2016: I den forgange uge har Nikita og jeg afprøvet Niktas nye ladcykel fra Bakfiets.nl. Først var vi på køretur til Hørup om mandagen, onsdag cyklede vi til Søris, hvor vi fik saftevand, æbler og hjemmebagte boller. Fårene blev fordret til børnenes store fornøjelse. Dejligt med grøntsager til fårene og gratis saftevand fra Rasmus på Søris. 

Tirsdag havde vi hyggelig legestue i dagplejen med besøg af Tanja fra Uglen stordagpleje i Hillerød og lille Carla og hends mor. Torsdag var vi til motorik på Græstedgård med de andre dagplejere i Ølstykke. Fredag stod den på gåtur med klapvogn ned til engen og åen, som ligger lige i nærheden af vores hus.

21.10.2016: I den forgange uge har Nikita været her på fuld tid. Det har været en fornøjelse, at have Nikita som kollega. Børnene har flokkedes om hende og hun har deltaget fuldt ud, og er også kommet med nye gode ideer til kommende aktiviteter. I næste uge får Nikita ladcykel, som vi kan få hende med allevegne. I denne uge har hun været med os på cykel til skoven og på gåben til legepladsen i Kongshøjparken. Carla og Camilla var også med i skoven, og det var rigtig hyggeligt at være sammen med dem.  Vi glæder os til den kommende uge og ser også frem til opstart med Emma den 1. november. 

06.10.2016: I går cyklede vi til Lystrup skov og var ude ved spejderhytten og lege. Børnene fik hjulpet hinanden med at bygge en rampe af brædder op til shelteret, så de kunne kravle op. Det var sjovt at se dem afprøve forskellige ideer og samarbejde om opgaven. 
i dag har vi været til motorik på Græstedgård. Altid herligt at se dem udfolde sig med løb, sanglege, tørklædeleg, fægten med avisruller med mere. Desuden altid en fornøjelse, at være sammen med de andre dagplejere Lone og Jeanne, samt deres børn og underviseren Søs.

Er du mere nysgerrig efter hvad vi laver, så er vores dagbog under DAGLIGDAGEN - se nederst på siden.

16.09.2016: I tirsdages var havde vi legestue i haven, hvor lille Carla og hendes forældre kom og legede med os. Vi pustede sæbebobler og fodrede kaninerne samt meget mere. Onsdag cyklede vi på skovlegepladsen og legede der hele formiddagen. Torsdag var vi til motorik på Græstedgård. I dag var vi hjemme i haven. Børnene hoppede på trampolin med bolde og vi lavede en lille sang om bolde, kroppen og over, under, bagved og foran.

19.08.2016: I dag afleverede vi Kaja i børnehaven og legede på legepladsen. Herefter cyklede Karl, Marius og jeg en tur på landet. Vi fik kigget på heste, plukket blomster, set traktorerne læsse korn af på foderstoffen mm. Hjemme i haven var der frokost og sandkassegravning. På tirsdag skal vi en tur til Nydningen skovbørnehave og på fredag skal vi fotograferes. God weekend til alle.

15.08.2016: I dag har vi nydt det skønne vejr i haven. Vi har også været et smut til cykelmekanikeren i Slangerup og fået et meget fin babystol bag på cyklen. Det er nu tilladt at køre med 6 børn på ladcyklen og vi benytter os af 5 pladser. Det er dejligt at kunne komme frem hurtigt med børnene og de elsker at sidde på cyklen og synge og nyde luften på alle vores ture ud i naturen.

28.07.2016: Der er nye datoer til Legestue. som sædvanlig er vi i haven, hvis regnen ikke siler ned og hvis den gør, så går vi ind. De nye datoer er den 18. og den 8. september kl. 9.30 - 12.00. Alle med børn under 3 år er velkommen til at komme og lege. Tilmelding på Facebook på begivenhed er nødvendig. Find siden HELLES ØKOLOGISKE DAGPLEJE og den ønskede dato og begivenhed. Tilmelding senest 2 dage før. 

Marius er startet i dagplejen den 4. juli og Caspian den 1. juni. Begge drenge er ved at lære alt i dagplejen at kende, så derfor har der ikke været legestue et stykke tid. Det er dejligt at se dem begge falde til og få nye vennner. 

I dag cyklede vi til Frederikssund og spiste formiddagsmad. Alle børnene sang hele vejen og på vej hjem holdt Caspian Aia i hånden. Skønt når de passer på hinanden, hjælper og er søde. 

06.05.2016: I den forløbne uge har Karl været her alene. Tias og Aia var desværre syge. Karl og jeg kunne så tage i svømmehallen onsdag. Det var sjovt at se hvor dygtig han var og vi havde det rigtig sjovt. Om mandagen var vi på besøg hos Lone i Slagslunde og tirsdag var vi på cykeltur til Frederikssund.

På mandag besøger vi Nydningen skovbørnehave og på torsdag er der legestue her hos mig kl. 9.00 - 11.00.

26.04. 2016. Tias havde første dag i dagplejen i dag. Det gik rigtig godt. Han var her hele dagen og opførte sig, som om det var da noget han rigtig godt kunne lide. Bliver hver dag ligesom denne, så er det jo bare smil og hygge med Tias.

Vi deltager i Centimeterløbet den 27. maj 2016 med Rasmus Klump. Se mere her https://sikkerhedsklub.dk/events/centimeter-maraton-i-olstykke

12.04.2016: I dag har vi været på skovlegepladsen i Lystrup skov og lavet vindmalerier og pustet sæbebobler.


Kommende begivenheder i dagplejen:
14. april Legestue på Slangerup bibliotek
21. april Vindmalerier og sæbebobleri i Lystrup skov
28. april Vindmalerier og sæbebobleri i Lystrup skov
- se mere på Facebook Helles Økologiske Dagpleje

06.04.2016: I dag har vi været på besøg på bondegården Hauge Møllegård. Vi havde en fantastisk formiddag med Anja og Jesper, som ejer gården og dagplejer Kristina, samt hendes praktikant. Vi fik fodret får, set kalve der er 1 mdr. gamle, siddet i traktor, set heste og lukket køer på græs. Anja fortalte levende dyrenes historier og om hvordan de får sutteflaske, hvis de ikke kan drikke mælk hos deres mor. Børn og voksne var meget begejstrede. Vi sluttede af med dejlige hjemmebagte boller med tilbehør og kaffe i deres flotte kælderlokaler.

Eftermiddag havde vi besøg af lille Dianna, som var 11 dage gammel i dag. Hun blev skrevet op og skal starte den 1. december 2016.

22.03.2016: I dag og i torsdags har vi benyttet det fantastiske vejr til at cykle i skoven. Billeder ses på Facebook siden: Helles Økologiske Dagpleje.

Nye forbedrede vilkår i dagplejen:

Fra den 5. maj 2016 har jeg faste åbningstider og åbent 48 timer og 45 min. istedet for tidligere 48 timer. Prisen er den samme.

Fra nu af er det muligt at tilkøbe en time i dagplejen, når man har brug for det.

De nye fordelagtige vilkår kan du læse om på www.slangerupdagpleje.dk under opskrivning og pris, og åbningstid og ferie.

God Påske til alle smile-humørikon

12.03.2016: Freyja og Njord fylder 1 år i dag. Stort tillykke til dem. 

Hjertelig velkommen til de kommende børn i dagplejen og deres forældre. Jeg glæder mig til at lære jer forældre og jeres børn at kende. Marius er skrevet op i dagplejen og starter den 1. august 2016. Aias lillebror Tias er skrevet op i dagplejen og starter den 1. maj 2016.

Børnene er i gang med at forberede sig på Påsken. Husk porto og adresser med til gækkebreve, som laves i den kommende uge.

05.03.2016: Så er foråret så småt på vej. Vi glæder os over de spirende løg i haven, og regnen der siler ned og laver vandfald i hulllet i tagrenden til stor glæde, for dem med regnhat på. Der er dejlige mudderhuller i græsset og heldigvis har alle solidt regntøj eller flyverdragt til mudderleg.

Den 1. april skal vi i Legejunglen. Jeg har tilmeldt de 14 deltagere, og betalingen er sendt. Jeg afventer stadig pris på maden. Jeg glæder mig over at I vil lege med og Kaja, Tonny og jeg glæder os til at se jer.  Skønt at Enias far Morten laver mad til os allesammen. Tusind tak til Morten.

Der er kommet en tavle op i entreen istedet for kalenderen. På den står ugens aktiviteter. 

16.01.2016: Vinteren er over os og børnene nyder at lege i sneen, og de har flere gange fået lune boller om formiddagen i haven. Vi er så meget ude som muligt, men bruger også en del tid på kreative ting inde, samt læsning og vores musiktime foregår inde. Børnegruppen har accepteret de nye små tvillinger 100%, og det er sjovt at se de store indtage rollen som store "søskende" over for de små.

Der er udsendt invitation til LEGEJUNGLE dag den 1. april 2016 kl. 17.00 - 20.00, hvor gamle og nuværende børn kan deltage. 

06.12.2015: Indkøringen af Freyja og Njord går rigtig godt. Efter besøg med mor 1 dag, så var de her alene dagen efter i 1 1/2 time. Derefter var de både til morgenmad, leg og lur på 3. og 4. dagen. De søger meget de andre børn, men holder skarpt øje med hvor jeg er. Kommer der forældre ind ad døren, så er jeg deres holdepunkt og de vil trøstes og have kontakt. Tror faktisk aldrig jeg har oplevet så nem en indkøring. 
Børnene har allerede fået en indkøbspose med julegaver til til familien med hjem og vi har julehygge og nisser overalt. 
I den kommende uge håber jeg vi kan lokke de nye med på legepladsen eller bare en gå tur - nu må vi se hvordan det går.

01.12.2015: I dag var det Freyja og Njords første dag. De kravlede rundt og hyggede sig rigtig godt. Det var to glade børn, som var interesseret i alt hvad de fandt. De fik også snakket med Karl, Oliver og Aia. I morgen skal de være her lidt alene, så det bliver spændende.

25.11.2015: I dag har vi været på biblioteket. Fredag får vi besøg af Lones dagpleje fra Slagslunde, og på mandag besøger vi Dorthes dagpleje i Ølstykke. På tirsdag starter de skønne tvillinger Freyja og Njord. Vi glæder os meget og snakker om dem hver dag. I entreen på vores kat og mus bænk, har vi sat et billede op af dem. 

Vi laver julegaver lige for tiden. Husk at tage portokoder og adresser med på bedsteforældre og dem I gerne vil have sendt julekort til. Jeg skal bruge adresser og julekort senest den 1. december 2015. 
Jeg skal også bruge en liste med bedsteforældres navne og kaldenavne, og det skal både være på de ægte og papbedsteforældre.

02.09.2015: 3 års jubilæum: Fredag den 4. september holder jeg åbent hus kl. 15.00 - 17.00, for tidligere og nuværende børn og deres forældre. 

22.07.2015: I dag har vi været i zoologisk have. Vanessa og Aia havde det rigtig sjovt. Aia var så begestrede for søløverne at hun ville ned til dem, og Vanessa ville have en pingvin med hjem. Vi hyggede os rigtig meget og fik boller og is inden vi kørte hjem.
I morgen torsdag den 23. juli holder vi igen åben have fra kl. 9.00 - 12.00, hvor alle interesserede med børn kan komme og lege. Det er sidste chance i denne omgang. 
Fredag holder vi afslutning for Vanessa kl. 15.00 - 16.00. Nuværende forældre og børn er inviterede.

08.07.2015: I går var vi i Hillerød og besøge Christinas dagpleje. Vejret var godt og vi cyklede derhen på ladcyklen. Børnene legede fint sammen i Christinas flotte have hele formiddagen. Vi fik hyldeblomst pandekager, boller og medbragt frokost . Det var rigtig hyggeligt og vejret var flot.
I dag onsdag cyklede vi ud og besøgte Lones dagpleje i Slagslunde. Lone havde fået omlagt haven, så børnene kunne nyde de nye omgivelser med hindbærbed, kaniner, bakke med mere. Vi fik dejlig melon og pizzasnegle i haven. Efter frokost kørte vi hjem og puttede Aia, Karl og Oliver, som var meget trætte. Vanessa blev hentet derhenne, da hun skulle i Legejunglen med familien.

06.07.2015: I dag havde vi et rigtig hyggeligt besøg af Bjørn på 2 år og hans forældre. Bjørn blev skrevet op i dag og starter i dagplejen den 15. august 2015. Vi glæder os meget til at lære Bjørn og hans familie at kende. Velkommen i dagplejen.

Fredag den 24. juli kl. 15.00 - 16.00 holder vi afskedsfest for Vanessa i dagplejen. Vi håber I har lyst til at komme og være med. 

09.06.2015: I dag har vi være i Hillerød og besøge Christinas dagpleje sammen med andre dagplejere og forældre med børn. Vejret var fantastisk og vi havde pølsehorn med til flokken.

27.05.2015: I dag har vi været på biblioteket og ude at købe frokost på Søris. Herefter cyklede vi hjem og fik porre- og kartoffelsuppe med chili samt boller og bananer i haven.
I går var jeg til foredraget "Mad og børn". Vi lærte bla. noget om fordeling af protein, grøntsager, fedt og brød i kosten.
For nylig har vi været til dagplejernes dag i Ølstykke, her var sjove aktiviteter for børnene på plænen foran biblioteket. Bagefter var vi i bibliotekets kælder og spise frokost.

23.04.2015: I morgen tager vi i til Aprilfestival og ser "Besat af æbler" for de 2-6 årige. Vi har Eriks farmor og Karls mor med som hjælpere, samt Tonny som cykelpasser. Om eftermiddagen er der forældrecafe, hvor vi hygger fra kl. 15.00 - 16.00 sammen med børnene.

06.04.2014: I morgen er første dag efter Påskeferien. Jeg glæder mig til at se jer igen og håber alle er blevet helt friske igen. Jeg regner med vi både kører i skoven og på legepladsen i den kommende uge. Det ser ud til at vi endelig for noget ægte forårsvejr og jeg håber det kan gøre det af med alle de irriterende virus, som vi alle har måttet slås med hen over vinteren.

20.03.2015: I dag har vi leget i haven og det blev meget koldt og mørkt, da det var solformørkelse, men vi kunne ikke se noget da det var overskyet. 

Vi laver gækkebreve i næste uge og hvert barn kan sende op til 6 breve. Skriv modtagere og portokoder i barnets bog. Skriv dem i prioriteret rækkefølge, hvis dit barn ikke får lavet så mange.

Vi prøver at komme med ladcyklen i skoven, så meget vi kan. Mit mål er minimum 2 gange om ugen og gerne mere. Børnene elsker det og hygger sig så dejligt med både cykeltur og oplevelserne i naturen.

Fredag den 27. marts er der forældrecafé og jeg kan glæde jer med, at Aya på knap 1 mdr. kommer og skriver Pasningsaftale og hilser på jer denne dag. Som bonus fejrer jeg min fødselsdag med lagkage og boller.

Fra den 28. marts til og med mandag den 6. april holder dagplejen Påskelukket.

Fastelavnsfest afholdes i uge 8. Jeg vender tilbage med dato. Vi regner med at holde det 2 gange med andre dagplejere. Børnene plejer, at synes det er sjovt at klæde sig ud. Det behøver ikke være noget avnaceret - måske en hat og sjove smækbukser, skørt og en prinsessekrone. Kun fantasien sætter grænser. Vi glæder os.

26.01.2015: Børnene har hygget sig inde i dag. Vi har leget med bolde i motorikrummet, læst historie, sunget og spillet med mere. 

12.01.2015: I dag var en af de første dage Aia var her alene. Det var noget af en udfordring for hende, og dagen måtte doseres med masser af kram og sidden på skødet. Hun er god til at kravle rundt og får undersøgt alt på alle ledder og de andre børn. Hun fik både spist og sovet lur imens mor var væk. Inden Aia kom var vi i haven i morges og Oliver og Vanessa nød det så meget, at de næsten ikke var til at få ind, selvom det begyndte at regne kraftigt. Karl var med på at komme ind igen, da han opdagede man skulle blive våd i hovedet ude. Erik tog sig en skraber imens, og var frisk til at lege med biler da Karl kom ind igen. Vi fik spaghetti, falafel, fiskefirkadeller, frikadeller og ærter - ikke nemt at gøre rent efter 5 spaghetti-smidende børn.

05.01.2015: I dag lagde vi hårdt ud med cykeltur til Hillerød, for at besøge Christinas dagpleje og vi havde en dejlig dag. Vi fik pandekager og dejlig mad til frokost. Børnene hyggede sig og Erik fik en lur i en af Christinas barnevogne. Børnene leger så godt sammen og kan alle lide Christina, så det er en fornøjelse.

15.12.2014: I dag havde Aia første dag i dagplejen. Hun fik spillet musik sammen med de andre børn, leget og spist mad. Hun hyggede sig godt og klarede det flot. Hun var nysgerrig over for de andre børn og de overfor hende. Velkommen i dagplejen til Aia og hendes forældre Pernille og André.

09.12.2014: Torsdag i sidste uge havde vi en fantastisk julebagedag med besøg af gamle dagplejebørn og forældre, samt nuværende børn og forældre. Vi fik bagt en masse honningkager (opskrift under opskrifter) og fik spist dejlig risengrød til frokost. I dag har vi været på ladcykel i Hillerød og besøge Christinas dagpleje Uglen. Vi hyggede os gevaldigt og fik dejlig hjemmelavet lasagne. Billeder lagt under billeder december.

13.11.2014: I dag har vi været på besøg i Suzannes dagpleje. Vi fik vafler, leget inde og ude og børnene havde en dejlig dag på bondegården. Tak for en dejlig dag til Suzanne og børnene. I går var vi i skoven på ladcykel. Se billeder på billedsiden.

11.11.2014: HJÆLP OS OG JER SELV :)
Pyha vi er ramt hårdt af diarré og opkast. Sprit sættes op ved indgangen, som forældre og børn bedes benytte ved ankomst i dagplejen. Alt legetøj er vasket og desinficeret i weekenden. God håndhygiejne holdes som altid blandt børnene og hos mig. 
Disse retningslinjer bruger jeg hver dag, men de er gode også at bruge hjemme OGSÅ selvom ingen er syge...
En god vane er, at vaske børnenes og egne hænder i disse situationer:
- Inden og efter mad
- Når man kommer ind udefra
- Efter bleskift, da de nemt kommer til at strejfe bleområdet med hænderne.
Kærlig hilsen 
Jeres dagplejer Helle

01.11.2014: Mandag den 3. nov. siger vi pænt goddag til Karl, som starter i dagplejen. Vi glæder os til at tage imod ham og hans mor Michel til indkøring.

30.10.2014: I dag holder vi afskedsreception for søde Enia. Hun har bestilt pandekager, så det skal jeg til at lave nu. Vi ønsker hende alt det bedste i Slangerup børnehave.
Til frokost i dag fik vi sød kartoffelsuppe, som findes under opskrifter. I løbet af de sidste uger har vi bygget legehus og malingen var tør, så vi kunne lege i det i dag. Der blev solgt is af Enia og William og hoppet til den store guldmedalje. Der er Halloween på mandag, så husk udklædning. Jeg glæder mig til at se hvad I kan finde på.

23.10.2014: I dag har vi været i haven og lege fra morgenmaden til frokost. Der er stadig meget vådt, så det er vigtigt at huske gummistøvler og regnfutter til de små. Det begynder at være koldt om morgenen, så man kan godt begynde at tænke på, at få forede gummistøvler eller vinterstøvlerne med. Vi går stadig ud i termotøj og regntøj samt en god tynd hue der dækker hele hovedet. Ved putning har de fleste nu tynd sovepose og varm fleecetrøje eller køredragt på. Det begynder at være koldt når vi skal ud at sove. 9 grader var det i dag. Vi havde hyggeligt besøg af Helle og hendes lille hund Molly i dag. Den er ved at være stor og Tomasso er lidt efter den, men Molly trækker glad stadig i snoren når de går forbi, og vil ind og nusses af alle børnene. William og Enia har rullet ned af skrænten i dag og alle har spillet fodbold. Desuden har vi leget køkken og madlavning undtagen Erik, da han hellere ville lege med biler og grave i sandkassen. Inde har vi sunget og leget raketter, samt puttet i hyggekrogen i børneentreen og meget mere. 

03.10.2014: I denne uge har vi haft indkøring af Erik på 9 mdr. i dagplejen. Han har været på besøg med sin far og har klaret det så flot. Han har fået morgenmad, formiddagsmad og leget med de andre børn. Han bevæger sig modigt rundt og er nysgerrig og undersøgende. Han kommer gerne i kontakt med de andre børn. Fredag fejrede vi Kajas fødselsdag i Legejunglen og børnene havde en dejlig dag.

30.09.2014: I dag har det bare tisset ned hele dagen. Børnene hjalp med at lave grøntsagssuppe og vi havde så travlt med det og lege, så vi undtagelsesvis ikke nåede ud i dag. Vi har spillet trommer og lavet ny version i Lille Peter Edderkop i kanon med trommer der blev brugt som megafon, så har vi leget med dukker, lagt puslespil, leget babyer, med dukker og meget mere. I morgen starter lille Erik her i dagplejen og Kaja starter i børnehaven. Det bliver spændende.

17.09.2014: Enia kom tidligt i dag, så hun hjalp både med at lave brød og boller i dag. Efter morgenmaden kørte vi i skoven på ladcyklen og legede i skoven og spiste mad. Der blev gået balancegang, fundet ting i skovbunden, løbet op og ned ad skråninger, trapper med mere. Vejret var dejligt ca. 17 grader. Hjemme igen frokost og ud at sove

16.09.2014: I dag har vi fået masser af frisk luft og selskab af Suzannes dagpleje. Børnene havde det sjovt og fik spist både formiddagsmad og frokost i haven. Der var godt gang i sansegyngen, vipperne, rutschebanen, balanceormen med mere. Tak for dejligt selskab.

15.09.2014: I dag fik vi startet på vores hemmelige glasprojekt. Tak til Camilla, som kom med store syltetøjsglas og hjalp børnene med at male sammen med mig. De var simpelthen så dytige. De store William, Kaja og Enia kunne selv. Vanessa og Oliver klarede det også flot med lidt hjælp. Resten af dagen var vi i haven og hygge, spiste nybagte boller og lavede ballade, som vi plejer. Fx. fik vi gynget, mens vi sang i vilden sky.

12.09.2014: I dag var børnene med på Rådhuset i Frederikssund og besøge daginstitutionsafdelingen. De fik lige en karamelsnøre af kommunedamen, som ikke kunne stå for dem. Så spiste vi frokost på Torvet og det krævede ret meget ikke at få dem til at hoppe i springvandet. Videre ned til cykelhandleren og hente min nye lilla cykelhjelm og så i Sillebroen og købe lim ting til vores hemmelige glasprojekt. Vi glæder os til der kommer flere glas mandag. Husk der er Halloween i sidst i oktober, så I kan godt begynde at tænke på uhyggelig udklædning. God weekend kærligst Helle 

11.09.2014: Tusind tak til Suzanne for en dejlig dag med hygge os spisning i haven, fodring af heste og kaniner, nussen med kattekillinger, balancegang på møddingen, løben og legen i ridehuset. Se billeder under denne uges aktiviteter på denne hjemmeside.

08.09.2014: I dag har vi hygget os i haven og lavet sommerfugle til loftpynt i spisestuen. Vi er ikke helt færdige endnu. Skøn dag med 4 fjollede børn.

03.09.2014: Børnene havde stor glæde af teltet i stuen i dag. Ude havde vi skønt vejr og besøge af lille måske "Fernando", som var knap 4 uger gammel og hans far og mor. Tak for hyggeligt besøg.

2 års jubilæum. Jeg fejrer 2 års jubilæum med kaffe/te og æblekage fra kl. 15.00 - 16.00 fredag den 5. september. Jubiiiii  Alle nuværende, tidligere og kommende forældre og børn er velkommen. Jeg sætter håret pænt op i dagens anledning. Kærligst Helle

01.09.2014: I dag har vi været på ladcyklen i Lystrup skov. Børnene morede sig med, at lade som om de bagte snobrød. Så gik vi balancegang på væltet træ, legede fangeleg, undersøgte skovbundens gemmer og kravlede op og ned ad skrænter og trapper lavet af sveller. Vejret var helt fantastisk. Hjemme igen med meget trætte børn.

27.08.2014: Efter morgenmaden måtte vi lige tegne lidt. Så kom William og vi gik på biblioteket, hvor vi hyggede og spiste frokost. Hjemme en god lur og oppe igen besøg af vores reserve-storesøstre Carolina og Laura. Det vakte stor glæde med besøg og de små og store hyggede sig gevaldigt. Vi spiste banankage og frugt, og så skulle vi ud og lege i haven med de store piger. Vejret var så dejligt at vi kunne være ude i shorts og T-shirt. Tak for hyggeligt besøg.

25. + 26.08.2014: Begge dage har vi været på legepladstur. Mandag på Mølledammens legeplads og tirsdag på legepladsen ved Kongshøjparken. To skønne dage med dejligt vejr.

15.08.2014: I dag har vi været på legepladsen hele formiddagen. Desuden har vi tegnet, spillet musik, danset og læst historie. Vi fik dejlig pastaret til frokost med bønner, courgetter og fiskefrikadeller. God weekend til alle. Glæder os til forældre grill på tirsdag kl. 17.00 - husk kød til grillen.

13.08.2014: Vi måtte lige slå det nye pop up telt op i haven og det var hurtigt populært. Dukkerne fik tøj på og der blev hoppet og hvinet. Hygget andre steder i haven og inde fik vi også. Dejlig dag med Mona på besøg. Se billeder fra dagen under billeder.

08.08.2014: I går var vi med Lones dagpleje ved Buresø og I dag på Marbæk Strandpark med Suzannes dagpleje. Det var dejligt at komme ud at cykle på ladcyklen og vi fik selvfølgelig plukket blomster på vej hjem. Tak for to dejlige dage til Lone og Suzanne. God weekend til alle.

Sjove fakts og faktion om dagplejen ;) Jeg har 5 børn i dagplejen.

Årligt skifter jeg ca. 3200 bleer, bruger 5000 engangsskumklude og ca. 5000 engangsservietter, pudser næser ca. 3000 gange på børnene, kører ca. 350 km. med barnevognen og ca. 1000 km. på ladcyklen, ser dem tage 2.100.000 skridt, hører dem grine 10.500 gange og ser dem smile 25.000 gange, putter barn 1700 gange, smører 1700 skiver rugbrød med 42 kg. pålæg, og bager og smører 1500 boller, laver 315 liter havregrød med 5 kg. smør og 35 kg. revne æbler, vasker 450 kg. klude og stofbleer, skærer 130 kg. frugt og grønt i stykker og skiver. Og ja det er jo kun en del af det. 

27.06.2014: Sommerferien banker på døren og vi har nydt den sidste formiddag i haven sammen med Helle og Nikita. Nu sover alle trygt og regnen siler ned. I dag siger vi god sommerferie til store og små. Tak for en dejlig juni måned.

16.06.2014: I dag har vi haft en dejlig tur i skoven på ladcykel sammen med Sofie og hendes mor. Vi spiste og legede rigtig godt samt spiste vores mad. Tak for godt selskab.

03.06.2014: I dag har vi været i haven hele dagen med besøg af Lones dagpleje med fem skønne børn. Alle hyggede sig godt og der var gang i den med otte børn. Tak for dejligt besøg.

02.05.2014: I dag har vi været i haven fra morgenmad til børnene skulle sove eftermiddagslur. De har leget med kaniner, bygget motorikbane i haven, gynget, leget i sandkassen, leget i pilehytten med mere. Der kommer nyheds/sommerbrev med hjem i papirform i dag.

29.05.2014: Børnene er helt tossede med mormor, så da hun ikke kom i går, så måtte vi besøge hende i dag på ladcyklen. Vi kunne næsten ikke komme ud af døren igen, men heldigvis kom vi uanmeldt, så mormor havde ikke bagt kage - ellers havde vi nok været der endnu - he he.

27.05.2014: I dag har vi leget med vores balance/motorik bane i haven. I går legede børnene med vand i skibet i haven. To dejlige dage, hvor vi har kunnet være ude fra morgenmad til børnene skulle sove.

23.05.2014: Fredag grillede vi med Tonny/far i haven. Snobrød og pølser. Troede jeg skulle have en af den 6 pølser, men børnene spiste rub og stub. Desuden 2 snobrød, 2 store osteboller, 2 alm. boller, 4 tomater, 1 agurk og to gulerødder - så appetitten fejlede ikke noget. De forsøgte selv at skulle lave snobrød, men der var for meget røg og måtte nøjes med at se på bålet. Vigtigst af alt så hyggede vi os rigtig meget og vejret var helt fantastisk.

19.05.2014: I dag havde vi en dejlig dag hjemme hos Oliver, som holdt 1 års fødselsdag for os. Børnene hyggede sig og vi fik dejlig mad. vi kørte hele vejen til Allerød på ladcykel og havde en rigtig god tur. Tak for i dag.

13.05.2014: I dag var vi i haven og lege i formiddag. Rigtig tøsedag da drengene havde hyggedag med mormor og mor. Inde var der musiktime, hygge med dyner og dukker i hele spisestuen - tror faktisk at pigerne lavede deres egen dagpleje med dukkerne - he he. I morgen skal vi hygge med min veninde Helle, så det glæder vi os til.

09.05.2014: Stille og rolig dag med børnene. Vi har spillet trommer og sunget "I en skov en hytte lå", "Mon du bemærket har", "En elefant kom marcherende", "Tornerose var et vakkert barn" alle med fagter. Så "Pippi Langstrømpe", "fødselsdagssangen", "Mariehønen Evigglad" og "Æblemand" igen og igen. Så har vi hygget med hjemmebagte boller, lavet gymnastik og kildeleg og ellers teet os tosset - så alt har været som det plejer. God weekend til alle.

08.05.204: Tillykke til William med de 2 år og tak for en rigtig dejlig dag i Legejunglen i Slangerup.

07.05.2014: Besøg af Helle og ballonleg. Musiktime og morgehygge med bøger. Alt kan ses under billeder.

06.05.2014: Skøn stund i haven med Enia og Kaja der lavede sandkager. Enia siger "Min skattefar bager mad" - Kaja kigger på hende og siger meget hurtigt "Mig skattefar bager kage...". Så bager de lidt sammen og propper ovnen fuld af kager og snakker livligt videre om skattefar. Bagefter dækker de bord, spiser sandkage og drikker vand. Vanessa på 1 år er helt med på ideén og propper begejstret munden fuld af sand og hælder flere glas vand ned ad maven og noget i munden. Herlige børn. Meget våde og trætte kom de ind og fik rigtig mad bagefter.

28.04.2014Vi var både i haven formiddag og eftermiddag i dag. Vi nød vores formiddagsmad i haven. Oliver var mest i sandkassen, Vanessa udforskede hele haven og jagtede katten. De store legede dejligt sammen med boldspil, gynge, vippe med mere. Inde holdt vi læsetid, så Vanessa kunne spise sin frokost færdig i fred. Tak for en dejlig dag I skønne børn.

24.04.2014: Isfægtning, slåskamp med aliens, legepladstur og leg i haven er bare nogle af de ting børnene har oplevet i dag. Se mere under billeder fra denne uge.

23.04.2014: I dag havde vi en skøn tur til biblioteket med min veninde Helle. Vi fik læst, leget og hygget med hjemmebagte boller mm. I går var vi til babycafé i Kingos Minde sammen med Suzannes dagpleje. Suzanne havde vaffeldej med og så guffede børnene i sig til formiddagsmad. Efter frokost gik vi glade og trætte hjem og puttede. 

15.04.2014: I dag gik vi op til postkassen i Super Brugsen og postede vores hemmelige gækkebreve. På vej hjem mødte vi en mand der havde høns på Birkemosevej og vi blev inviteret ind og hente æg hos hønsene. Børnene syntes det var mægtig sjovt og de fik lov at tage æg og fodre dem. Bagefter var vi på legepladsen og da vi var godt sultne gik vi hjem og kogte vores æg. Imens de kogte gav Lukas en kildetur. Børnene syntes det var dejligt med æg til frokost. Dejlig dag.

09.04.2014: I dag var vi på biblioteket med Helle. Vi mødte også Suzannes dagpleje og hyggede med Helle, Suzanne og alle børnene. Vi spiste frokoste, legede og læste højt. Trætte glade børn kom hjem igen og tog sig en lur. Oliver og Vanessa er faldet godt til og følger godt med i hvad de store laver. Man kan høre deres sprog udvikle sig med stor hast, og se dem bevæge sig hjemmvant rundt i huset. Det er skønt.

02.04.2014: I går var vi på legepladsen ved Mølledammen om formiddagen. Hjemme fik vi dejlig frokost og Oliver og Vanessa måtte sendes hjem med pludselig feber på 38,5. Vi håber ikke det er skoldkopper, som William lige er kommet sig over. I dag var vi på biblioteket med Helle. Det var super hyggeligt. Børnene fik læst bøger højt og ræset om kap med køretøjer og dukkevogn. På vej hjem så vi kameler, da Cirkus Benneweis var kommet til byen.

21.03.2014: Travl uge med små nye pus der skal vænnes til dagplejen. Tirsdag fik vi dog tid til at cykle en tur til Slagslunde og besøge Lone, onsdag var vi på skovtur og  i dag har vi været på cykeltur igen. Ellers har vi været hver dag i haven og nydt det skønne vejr, spillet musik, sunget og fjollet rundt er der også blevet tid til. 

10.03.2014: I dag har vi hygget i haven og inde. Vanessa havde første dag i dagplejen og havde en rigtig dejlig dag. Mona har været på besøg og vi gik i haven, da Vanessa havde fået øllebrød og sov. Kaninerne fik nyt strøelse og mad af børnene og der blev ræset om kap med de små scootere. Inde igen var der frokost og så putning.

27.02.2014: I dag havde vi forældrecafé og alle forældrene kom og hyggede med børnene. I formiddag var vi i haven og alle børnene legede godt.

25.02.2014: I dag har vi været til baby café i Kingos Minde. Børnene lavede fastelavnspynt til ris og tønde. Om 14 dage den 11. marts holder vi fastelavnsfest, så husk udklædningstøjet.

21.02.2014: I dag var Oliver her tredje dag alene. Han er faldet rigtig godt ind, sover godt spiser og er meget nysgerrig og smilende over for de andre børn. Enia og William fik prøvet kravlegården grundigt af, som egentlig var tiltænkt Oliver, men som ikke har været nødvendig. Kaja, Enia og William var i haven i formiddag og hyggede sig gevaldigt, selvom alt var vådt efter regnvejr.

14.02.2014: Efter morgenmaden spillede vi musik, dansede og hoppede på madrasserne. I formiddags var vi i haven og køre ræs, lege med legekøkken og fodre kaniner. Så kom vi ind og fik grovboller med pålæg og grøntsager til frokost. Herefter kom børnene ud og sove.

12.02.2014: I dag var Oliver på indkøringsbesøg med sin mor. Børnene hyggede i haven - i sandkassen, på gyngen og fodrede kaniner. Inde igen var der lasagne til frokost. Især William og Oliver fandt sympati for hinanden i dag og hyggede sig gevaldigt på gyngen og i spisestuen med kram og grin. Godt med nye bedste venner.

06.02.2014: Torsdag: I dag har vi besøgt Suzannes dagpleje og hygget med heste, kaniner, killinger med mere. Vi så også to heste der slås og hoppede om kap med de andre børn. Til formiddag fik vi vafler og frokost rugbrød hos Suzanne. Hjemme igen var det sovetid og så var der pandekage og frugt til eftermiddagsmad. Eftermiddag i haven fik vi skiftet kaninbur og fodret kaninerne. Desuden spillede vi bold, kørte om kap og meget andet.

06.02.2014: Torsdag: I dag har vi besøgt Suzannes dagpleje og hygget med heste, kaniner, killinger med mere. Vi så også to heste der slås og hoppede om kap med de andre børn. Til formiddag fik vi vafler og frokost rugbrød hos Suzanne. Hjemme igen var det sovetid og så var der pandekage og frugt til eftermiddagsmad. Eftermiddag i haven fik vi skiftet kaninbur og fodret kaninerne. Desuden spillede vi bold, kørte om kap og meget andet.

03.02.2014: Mandag havde lille Oliver første dag i dagplejen og det gik rigtig fint. Han hyggede sig med børnene og de andre tog godt imod ham. Velkommen til Oliver og hans familie i dagplejen.

30.01.2014: I dag havde vi besøg af Lones dagpleje. Børnene hyggede sig med musik, mad og leg. I morgen er de nye børns forældre inviteret til opskrivningsmøde sammen. Det glæder vi os til.

27.01.2014: I fredags havde vi besøg af Suzannes dagpleje. Det var rigtig sjovt at lege med de andre børn og de blev og spiste frokost. I dag har vi lavet kylling (fra Bamse og kylling) og leget i sneen i haven.

23.01.2014: I dag malede vi akrylmalerier og legede med kaninerne i haven. Om eftermiddagen holdt vi åbent hus for nuværende, kommende og interesserede forældre.

21.01.2014: I dag havde vi besøg af Isabella og Valdemar. Det var rigtig hyggeligt og Isabella fik leget og hygget sig med de andre børn. Valdemar er kun 1 mdr. og sov som en lille sten under hele besøget. Velkommen i dagplejen til Valdemar, som starter den 1. november 2014.

17.01.2014: I dag havde vi en hyggelig tur til Slangerup bibliotek. Her mødte vi en skoleklasse med en masse søde piger, som legede med børnene. Der var også to andre dagplejere med deres børn.

14.01.2014: I dag var vi til babycafé i Kingos Minde. Der var rigtig mange børn og vi sang, legede sanglege og hyggede os med hinanden og lidt at spise.

08.01.2014: I dag har vi besøgt Frederik i hans nye hus og set hans flotte nye værelse. Vi havde et billede med, som Frederik fik i farvel gave og vi ønsker ham rigtig mange gode oplevelser i hans nye institution. Vi kommer til at savne dig Frederik og glæder os til du kommer på besøg hos os fremover. Tak for dejlig mad og hygge til Frederik og hans mor.

06.01.2014: Fredag i sidste uge var vi i zoo.  I dag har vi været i haven og hygge og fodre kaniner. Inde har vi spillet trommer og danset. I morgen får vi besøg af Dorthes dagpleje.

20.12.2013: I dag pyntede vi de fine honningkager, som børnene fik med hjem. Frederik havde sidste dag og hans storesøster havde bagt chokoladekage. Storebror Alexander var også med og alle fik sagt fint farvel. Vi kommer til at savne vores Frederik, men han har lovet at komme på besøg.

06.12.2013: I dag var vi på besøg i Lones dagpleje i Slagslunde. Søde børn, hjemmebagte boller og hygge med dem alle. Enia og Kaja syntes det var alletiders med beøg ude i dag. Tak for i dag til Lone og børnene.

05.12.2013: I dag har vi været til børnegudstjeneste for de 0-3 årige. Der var mange dagplejere både private og kommunale. Desuden en del mødre med deres babyer. Det var et rigtig hyggeligt og godt arrangement. I går var vi på biblioteket med Karinas dagpleje. Her legede børnene med køkken, nye køretøjer, læste bøger, spiste frokost og hyggede sig sammen.

02.12.2013: I dag havde vi besøg af julemanden og alle forældrene. Der blev taget fine billeder, vi spiste småkager med julemanden og alle fik selvfølgelig gaver. Super fin dag. Tak for besøget til julemanden.

29.11.2013: I dag har været med bussen til Hillerød. Vi fodrede ænder, kiggede på juleudstilling og spiste mad. Vi mødtes med Karinas dagpleje og hyggede med dem.

26.11.2013: I går var vi oppe og lege med Karinas dagplejebørn og i dag har vi været til babycafé i Kingos Minde. Det var sjovt og hyggeligt at se de andre børn, og børnene var meget trætte da de kom hjem igen.

22.11.2013: Tillykke til Enia der fyldte 2 år i går. Vi var til dejlig børnefødselsdag hos Enia og billeder kan ses på vores billedside. I dag havde vi besøg af Jannie og Orla, som er ved at starte dagplejen "De glade børn" i Stenløse op. De legede og hyggede sig med os. Vi glæder os til at besøge dem en dag og lege med deres børn.

18.11.2013: I dag har vi haft besøg af Karinas dagpleje. Vi legede lidt i haven og bagefter gik vi ind og fik friskbagte boller og frugt. Alle legede godt sammen og det var en fornøjelse at have besøg.

12.11.2013: I dag har vi haft besøg af mormor hele dagen. Vi har leget cirkus med cirkustelt og akrobatik i spisestuen. Så har vi bagt boller, sunget og tegnet. Ude har det regnet hele dagen.

07.11.2013: I dag holdt vi Halloween med Suzannes dagpleje. Først i haven og derefter til frokost og Clementin muffins inde. Børnene legede godt sammen og havde det rigtig sjovt.

01.11.2013: Morgen og formiddag var vi i haven. Børnene fodrede kaniner og gav dem frisk hø. Det var dejligt vejr og nærmest lunt i luften. Inden frokost var der motoriske udfordringer med spring, hop og kast. Desuden trommeslagning og sang samt dans.

30.10.2013: I dag har vi holdt Halloween med udklædning, dans, tegning, festlige boller og meget mere. Børnene har også været i haven og fodre fugle og kaniner.

28.10.2013: I formiddags dag ryddede børnene alle udendørslegetingene ud i forhavens indhegning. I eftermiddag har vi bla. tegnet, øvet ord og læst bøger. Vi har også sunget sange og danset.

09.10.2013: I går var vi i Kingos minde til baby café sammen med de andre dagplejere. I dag havde vi tilsyn fra Frederikssund kommune. Børnene har kravlet i tunnel, leget med dukker, biler og klodser inde. IVi har læst historie inden sovetid.

07.10.2013: I dag har vi gået en tur op i byen, for at købe bananer til formiddagsmaden og herefter gik vi til legepladsen ved Mølledammen. De to af børnene kunne allerede kravle op i legestativet alene. Vi fik kravlet, rutschet, løbet, gynget, vippet, leget i legehus og rodet i sandet. I morgen tager vi til salmesang i sognegården og hygger med de andre dagplejere og deres børn.

04.10.2013: I går fejrede vi Kajas fødselsdag. Tillykke med de 2 år. Forældre og børn fik lagkage om eftermiddagen.

02.10.2013: Mandag besøgte vi Suzannes dagpleje og var med til at se det lille tre uger gamle føl få mælk af flaske. Vi fodrede også kaniner og kattekillinger. Tirsdag så vi det gamle posthus blive revet ned af store maskiner og vi var i Netto for at købe frokost. Onsdag har vi leget i haven og haft besøg af mormor. Alle sov på madrasser i spisestuen i dag på hver deres madras. I morgen fejrer vi Kajas 2 års fødselsdag fra kl. 15.30 - vi laver lagkage og masser af hygge med forældre og børn. Tillykke til Kaja.

26.09.2013: I går var vi på biblioteket med Suzannes dagpleje. Vi fik leget, læst bøger og spist vores medbragte mad. Se opslag med årets julegave.

20.09.2013: I formiddags cyklede vi en tur på landet og kiggede på og fodrede geder, heste og køer. Vi mødte også en mand med 2 hunde, en kat og så fugle og traktor. Så snakkede vi med en dagplejer fra Ølstykke og var på kort visit i skovbørnehaven i Ølstykke. Hjemme fik vi varme pølser og læste historie inde sovetid.

19.09.2013: Vi var på biblioteket med dagplejen i dag og det er som altid en fornøjelse. Børnene legede med teltet, i køkkenet og vi læste højt og spillede computer. Så har de fået det skønneste runde bord og 4 Hukit stole. De bedste børnestole man kan opdrive. Det fås helt ned til de små på 1 1/2 år og op i voksenstr. Du kan se og købe dem her www.leika.dk. Om eftermiddagen havde vi forældre café i spisestuen og det var som altid hyggeligt.

17.09.2013: I dag cyklede vi på ladcyklen ud over Slangerup Overdrev til Lystrup skov. Undervejs så vi køer, heste, traktor på marken og to mænd på vandretur fik sig en snak med børnene. I skoven samlede vi nødder og blade og spiste vores madpakker.

13.09.2013: I dag var vi i den gamle smedie i Slangerup og se tre gæve spillemænd spille violin og harmonika. Børnene syntes det var meget spændende og fik danset, set museet og snakket med de rare spillemænd. Vi var der sammen med lille Matthiaz og hans mor (starter næste år), samt Carina og hendes dagplejebørn. Tak for en super hyggelig dag og god weekend til alle. http://www.slangeruphistoriskforening.dk/smedjen-ny

12.09.2013: I dag har vi været inde, da vejret var rigtig trist. Vi har bagt boller, spillet på musikinstrumenter, danset og sunget. Så har vi leget med dukker, biler og læst bogen "Små fingre fortæller" igennem to gange. Børnene elsker at lave babytegn til billederne. Så har vi selvfølgelig spist bollerne, hjemmelavet blommegrød og youghurt. Nu sover alle sødt til middag. Her finder du bogen http://www.smaafingre.dk/Velkommen.html

10.09.2013: Tak til Frederik og hans mor for en dejlig dag hjemme hos Frederik. Vi cyklede på ladcyklen derud igennem skoven og så både køer og heste. Hjemme hos Frederik har børnene pakket gave ud med Frederik, hoppet trampolin, leget med togbane og i Smølfehuset samt meget mere. Så fik vi dejlige hjemmelavede boller og dejlig kage. Alle børnene og jeg havde en rigtig god dag.

09.09.2013: I dag var vi i Super Brugsen, for at handle lidt ind til frokosten. Børnene nyder at sidde i tvillingevognen og snakke og kigge på lastbiler og sige "hej" til alle vi møder. På vej hjem var Frederik og Enia nede og gå lidt, da de havde noget ekstra krudt de skulle fyre af. Hjemme igen fik de youghurt naturel med havregryn og hjemmelavet økologisk blommegrød inden de skulle ud og sove. I morgen skal vi til Frederiks 2 år fødselsdag og på onsdag tager vi på biblioteket. Torsdag kommer Lones dagpleje med alle børnene. Vi glæder os til en spændende uge. STORT TILLYKKE TIL FREDERIK 2 ÅR.

07.09.2013: Vi havde en dejlig eftermiddag på Buresødal i går, hvor der var åbent hus og café. Forældre og børn spiste kage og købte øko-mad med hjem. STORT TILLYKKE TIL WILLIAMS FORÆLDRE, SOM BLIVER GIFT I DAG.