Fredrikssund dagpleje, Økologisk dagpleje, familie, vores familie, lykkelig familie, dagpleje, privat dagpleje, dagplejemor, dagplejer, baby, Kaja, mor og barn, hygge i stuen, nytårsaften, hygge hjemme, hjemlig hygge

Kurser:
Førstehjælpskursus. Deltagere begge børnepassere. Den 11. november 2018.

Uddannelse:
Nikita:

- handelsskoleeksamen 2016.

Helle:

- Under uddannelse som Sanse terapeut 2019 -

- læreruddannelsen 2006.
- uddannet sekretær 1995
- handelsskoleeksamen 1993

Jeg hedder Nikita, er 24 år gammel og jeg bor i Holte sammen med min kæreste og vores 5 årige dreng. Jeg blev i 2016 færdig med min handelsskoleuddannelse, hvor jeg læste international økonomi og psykologi. Jeg har siden november 2016 passet børn i Helles Økologiske Private Pasningsordning. Jeg er generelt meget tålmodig og kærlig som person. Jeg sætter stor pris på at arbejde med børn og finder det samtidig nemt og naturligt - måske fordi jeg selv har 5 søskende, hvoraf 4 er yngre. Jeg ser det som et stort ansvar at passe jeres barn, men det er et ansvar jeg med glæde tager. Jeg synes at det er en ære at hjælpe de små til en god start på livet og jeg lægger stor vægt på at sende de små godt på vej til børnehave og skole. De skal opbygge gode vaner og rutiner, samt lære om tillid, respekt og empati for andre. Jeg har udover at være her siden 2016, været vikar i denne private børnepasningsordning siden 2013. Jeg har taget førstehjælpskursus og er meget interesseret i, at tage kurser for at udbygge min viden om børn og deres udvikling. Jeg lægger først og fremmest vægt på at opfylde barnets naturlige behov for nærvær og tryghed. Det er vigtigt at omfavne børnene, kramme, putte, snakke om tingene og være sammen om selv små ting. Når disse behov er opfyldt er der plads til leg, kreativitet, udflugter mm. Når jeg ikke arbejder bruger jeg en masse tid med min kæreste, træner dagligt, hygger med veninderne, læser, går i biografen og nyder god mad, både ude og hjemme.

Helle:
Jeg er 47 år og mor til børn i alderen 8, 20, 24 og 28 år.  Mine to store piger er flyttet hjemmefra. Jeg er gift med Tonny og vi bor i eget hus med dejlig have i Slangerup på 20. år.

Som menneske er jeg meget tålmodig og du vil altid møde mig med et smil. Jeg er meget udadvendt og holder meget af at tale med alle slags mennesker. Når man får passet sit barn her, så er barnet en del af familien i åbningstiden. Det er vigtigt for mig, at også far og mor føler sig velkomne og godt tilpas i hjemmet.

Jeg er meget kreativ og nysgerrig og finder gerne på sjove ting og udflugter. Vi spiller musik, synger og danser hver dag. Desuden går jeg meget op i sund, varieret og økologisk mad. Vi tager på tur til biblioteket, skoven, andre selvstændige børnepassere, Søris, Buresø mm. Der vil derfor være fokus på sproglig indlæring. Små kunstneriske udfoldelser og oplevelser vil være en del af det der opleves hos mig, da maleri og tegning har min store interesse. Desuden vil vi være i naturen og haven, da jeg mener frisk luft giver sunde og glade børn.

Jeg har tidligere arbejdet som kommunal dagplejer og er sidenhen uddannet lærer. 

Jeg har valgt at åbne privat børnepasningsordning i 2012, fordi jeg gerne vil være med til at give de små en god start på livet, så de kan blive hele mennesker. Jeg anser det for et stort privelegie og ansvar at være omsorgsperson, for de små i dagtimerne.

Jeg har fokus på, at børnene skal have en god overgang til børnehave/skole og at de skal rustes til at kunne gå ind i dette videre forløb.

Siden 2016 har jeg været formand for PDS, som er Private Børnepassere Sjælland. Igennem foreningen har jeg et stort netværk af skønne kollegaer.

Når jeg ikke arbejder tager jeg gerne på udflugt med familien i vores Mustang fra 1968 eller med familien i vores sommerhus. Ellers går jeg til Fitness, går ture, tager i bio, til te eller ud at spise med veninderne. Desuden maler, fotograferer, strikker, synger, spiller musik og syr jeg.

Venligst Helle

 
Krybber, haveparasol, parasol 5 m., tvillingevogn, økologisk dagpleje, dagplejen i Frederikssund,
hænder, julekort, børnekunst, dagpleje, julehilsen, børne julekort, dagpleje i slangerup, dagpleje i Frederikssund, kunst,